Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Η Δημοτική Κίνηση «πράσινο» - Για την Οικολογία» Κορυδαλλού δωρίζει μουριά στην Δημοτική Αρχή

Η Δημοτική Κίνηση «πράσινο» - Για την Οικολογία» και, μέσω αυτής, η Πολιτική Κίνηση Οικολόγων Πράσινων Κορυδαλλού προχώρησαν σήμερα στην δωρεά μιας μουριάς στην Δημοτική Αρχή της πόλης. Το δένδρο πρόκειται να φυτευθεί έμπροσθεν του Δημαρχείου, στην θέση άλλου το οποίο κόπηκε επειγόντως λόγω προχωρημένης διάβρωσης από μύκητα.
Η παράδοση του δένδρου έγινε στους κ.κ. Κ.Καλούδη και Ν.Χουρσαλά, αντιδημάρχους Περιβάλλοντος και Καθαριότητας αντίστοιχα, από τον επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Αρχιτέκτονα Γιώργο Δημητρίου.
Η Δημοτική Κίνηση «πράσινο» - Για την Οικολογία» Κορυδαλλού, μέλος του ομώνυμου Ανοικτού Δικτύου Δημοτικών Κινήσεων που υποστηρίζεται από το κόμμα των Οικολόγων Πρασίνων, συμμετέχει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο μέσω της εκλογικής συνεργασίας, για τον σχηματισμό κοινού ψηφοδελτίου, με τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Συνδυασμό «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταύρο Κασιμάτη. Η συνεργασία συμφωνήθηκε βάσει της αποδοχής και της εφαρμογής, σε βάθος χρόνου, της εκλογικής πρότασης οικολογίας της τοπικότητας της Δημοτικής Κίνησης «πράσινο» - Για την Οικολογία», γύρω από τις αρχές της μεταλλαγής του συμβατικού μοντέλου της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ένα άλλο, «ολοκληρωμένο», αυτόνομο, «οικονομικό», συμμετοχικό και αυτο-βιώσιμο - «Χάρτα των Βιο-Δήμων».



Δεν υπάρχουν σχόλια: