Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Συνέντευξη Τύπου: OI OIKOΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ & ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Τρίτη, 19 Οκτ. 2010, 10:04

Παρουσίαση υποψηφίων & συνεργασιών σ' όλη την Ελλάδα - Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, 12.00, στο Αθηναϊκό Καφενείο του Πνευματικού Κέντρου Αθήνας

Τους υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους που προέρχονται από το χώρο τους, καθώς και τις συνεργασίες που έχουν συνάψει σ' όλη τη χώρα με άλλους πολιτικούς χώρους, κινήσεις πολιτών κλπ. παρουσιάζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι σε συνέντευξη τύπου.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου στηρίζοντας συνδυασμούς σε όλες τις περιφέρειες και στους περισσότερους μεγάλους και μεσαίους δήμους.

Η συνέντευξη τύπου οργανώνεται στις 12.00 στο «Αθηναϊκό Καφενείο» που βρίσκεται στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, είσοδος από Σόλωνος). Στην εκδήλωση θα παραστούν οι υποψήφιοι και θα προβληθεί μήνυμα υποστήριξης του Ντανιέλ Κον Μπετίτ. Θα παραβρεθεί, επίσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Το σύνολο της εκδήλωσης θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω webtν από τη διεύθυνση http://www.livestream.com/ecogreenstv. Η ΕΤ1 θα μεταδώσει μέρος της συνέντευξης τύπου από 12.30-12.45.

Δεν υπάρχουν σχόλια: